Home Collectie

Onze collectie

De sfeervolle La Cueva series zijn geïnspireerd op natuurlijke elementen. Deze populaire hout,- marmer,- stone,- beton- en trendlook tegels kunnen gemakkelijk worden gecombineerd. Zo creëer je jouw unieke woonsfeer.

Bekijk de series
 

Dutch Colors

Speelse vormen in trendy kleuren. Deze serie is helemaal van nu en geschikt voor het creëren van diverse ruimtes. Goed te combineren met de rest van de La Cueva collectie. Ontdek de kleuren en vormen van de Dutch Colors serie.

 

Dutch Stone

Een krachtige mix van stone- en betonlook tegels. Kies je voor rustige accenten of juist voor een uitgesproken karakter? Ontdek de negen kleuren van de aansprekende Dutch Stone serie.

 

Dutch Wood

Houten tegels in twee populaire tinten. Creëer de warme uitstraling van een echte (eiken)houten vloer, zonder het bijkomende onderhoud. De Dutch Wood tegels komen in elk interieur tot hun recht.

Natuurlijke elementen

Geïnspireerd op de natuurlijke elementen hout, (Belgisch) hardsteen en beton.

Puur en duurzaam

Keramiek is een natuurlijk materiaal. Volledig recyclebaar en het bevat geen plastic.

Warm en koud

Tegels bieden de perfecte basis voor zowel verwarmen als koelen.

Combineer jouw favoriete stijlen

Alle La Cueva series kunnen gemakkelijk met elkaar worden gecombineerd. Kies je voor een warme, trendy, exclusieve of juist industriële interieurstijl? Laat je inspireren door La Cueva.

Ontdek alle combinaties